Tandartsen en mondhygiëniste adviseren ouders altijd om na te poetsen. 

Het tandenpoetsen is een ritueel en gebeurd dagelijks routinematig. Hoe maken we dit voor de jonge kinderen een leuke bezigheid? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we interactief ervoor zorgen dat onze kinderen opgroeien met een gezond gebit?

 

 

Deze workshop biedt ouders praktische tips met het omgaan met kinderen die niet willen poetsen of niet willen dat u na poetst.

 

Vaak vragen ouders zich af wat zij kunnen doen om ervoor te zorgen dat uw dochter of zoon toch mee werkt. We horen als ouders niet graag tijdens een bezoek bij de tandarts of mondhygiëniste, dat het gebit van onze kind niet goed onderhouden is. 

 

Voor een kind is het heel belangrijk om niet al op jonge leeftijd blootgesteld te hoeven worden aan het vullen van een gaatje. We willen niet dat ons kind angst krijgt voor de tandarts,

Deze workshop richt zich op ouders met zeer jonge kinderen, gelieve ouders met kinderen tussen 1 en 6 jaar. Preventief handelen is altijd beter dan dat we moeten genezen. Het is dus ook mogelijk dat ouders zelfstandig een workshop tanden poetsen aanvragen. Deze workshop heb ik samengesteld in combinatie met mijn pedagogische kennis en mijn tandheelkundige kennis. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een leuk en interactief programma is samengesteld, met zeer praktische tips en inzichten vanuit verschillende pedagogische visies. 
 

Omdat deze workshop zich richt op preventief handelen is het mogelijk voor ouders om zelfstandig aan te melden. Bent u een ouder, neem dan contact op via > of vraag een offerte aan.