2 Reacties


Pas wie zich als een individu ziet,

Kan de ander als individu zien.

PROF. PINTO 

Zoek binding bij een ander, we willen immers enkel verbintenis.
Saadia Idaassi

U vindt op deze pagina ons meest nieuwste aanbod, en daarbij nieuwe weetjes of interessante nieuws met betrekking tot communicatie, management, pedagogiek.

 

 

 

Nieuwe of meest recente toegevoegde training

 

Kindercoaching:

Samen of alleen, geplaatst op 4 november 2015 >>

Faalangst, geplaatst op 4 november 2015 >>

Mindset, gelukkig en succesvol leven: geplaatst op 25 november 2015 >>

Volwassen Coaching

Grenzen stellen, geplaatst op 18 november 2015 >>

 

Volwassentraining:

Communicatie:

-

Management en organisatie:

Bent u de beste manager, geplaatst op 24 oktober 2015 >>

Omgaan met agressie en emoties, geplaatst op 21 oktober 2015 >>

Pedagogiek

-

 

 

10  dec 2016

Gelukkig leven? Hoe kunnen we gelukkig leven, wat moeten we daar zoal voor doen? Kan jij omschrijven wat geluk voor jou inhoudt en hoe dit er dan uitziet. 
Tijdens trainingen wordt mij wel vaker gevraagd van hoe zie ik geluk en hoe wil ik mijn droom verwelken. Zoals vele deelnemers weten dat KKO - Training en Coaching is ontstaan vanuit een groot droom. Kinderen en volwassen geluk laten ervaren, want daar gaat het om. Trainingen met betrekking tot dit onderwerp bieden we vooral. 

17  mei 2016

KKO is bezig met het voorbereiden voor op de beurs van 4 juni. Van kinderwens tot minimens. Wij zijn te vinden achter een stand en verzorgen deze dag ook om 14.30uur een workshop.

Voor meer informatie klik hier

10 mei 2016

KKO heeft een nieuwe banner! We zijn er helemaal blij mee! Zo kan het een mooie plaats krijgen op een standplaats. En zal in juni voor het eerst gebruikt worden!

 

14 april 2016

Week van het jonge kind! 8 en 9 april 2016 stond KKO - Training en Coaching in Almere! We hebben vrijdag deelgenomen aan de informatiemarkt samen met meerdere professionals.

Op 9 april 2016 had KKO - Training en Coaching een kinderactiviteit verzorgd! Was een groot succes. Daarbij is er een inspirerende workshop verzorgd over omgaan met kinderen.

Voor enkele foto's: zie hieronder!
Read more

 

4 april 2016

Het is bijna zover! Week van het jonge kind gaat bijna van start! Van 9 tot 16 april. KKO-training en Coaching zal hier zeker ook een bijdrage aan leveren. A.s. vrijdag 8 april 2016 staat KKO - Training en Coaching bij de kick-off op de informatiemarkt in Almere! Daarbij zal ik een verkorte programma organiseren van de cursus genaamd omgaan met kinderen.
Read more

Niet te vergeten KKO - Training en Coaching is ook zaterdag aanwezig in Almere! Voor de kindermarkt verzorgen wij een kindactiviteit: We gaan samen met de kinderen knutselen! We gaan onze eigen dierenbordjes maken! Wordt vast leuk en gezellig! En niet te vergeten verzorgt Saadia Idaassi ook op zaterdag de verkorte programma van de cursus omgaan met kinderen aan ouders!

Komen jullie ook? Voor meer informatie over week van het kind in Almere Klik hier! 

BINDING EN VERBINDING

3 feb 2016

Het is zeer belangrijk om in verbinding te staan met je collega’s. Het biedt ons een beter inzicht of wij een ander hulp/ondersteuning kunnen bieden of dat dit onnodig blijkt. Voor collega’s is het belangrijk om met elkaar in contact te zijn, ter bevordering van de samenwerking. Wij zijn ons dit niet altijd even bewust. Terwijl het zeer logisch klinkt. Wij willen allen een veilige werkplek hebben en ons daar verder kunnen ontplooien en uitgroeien tot een succesvolle medewerker. Er zijn alleen soms medewerkers die niet door hebben wat voor een effect zij achter laten bij een ander.

Read more

WP_20151021_007

15 dec 2015

Geweldloze Communicatie: binnen mijn training leer je hoe je zelf bewuster kan worden over je gevoelens en behoeftes. Je wordt getraind om je acties ook strategisch in te zetten om meer rust en geluk te vinden over je eigen handelen. Ik kwam wel een leuke korte artikel die eigenlijk de hoogte punten op een rij heeft gezet over geweldloze communicatie. Ik wil dit graag via mijn site een link plaatsen, voor andere om het in te lezen. wil je een korte samenvatting lezen?  klik hier

Drawing (14)

24 nov 2015

A.s. 3 december 2015 wordt er een workshop gehouden over praten met kinderen over kindermishandeling. Ben jij er ook bij? voor aanmeldingen kun je terecht bij  >>

Drawing (13)

19 nov 2015

Amsterdam doet proef tweetalige kinderopvang lees meer >>

9797090034268-240x300

18 nov 2015

Margriet Sitskoorn, hoogleraar klinische neuropsychologie, brengt midden december haar nieuwe boek uit! In haar nieuwe boek leert ze ons hoe wij het volledige potentieel uit ons zelf kunnen halen. Het boek biedt veel inzichten en methodieken, waardoor we zullen beseffen dat wij ons zelf en anderen te ontwikkelen en onze doel dat wij altijd al willen bereiken, vanaf nu ook echt te bereiken. Bij interesse kun je vanaf midden december het boek aanschaffen. Vanaf nu kun je alleen een gratis voorpublicatie downloaden. >>

logo3-dae440d310a0b23c1c3b76f8fd7262e9

4 nov 2015

Boink organiseert voor a.s. zaterdag een mini lustrum congres.

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst >>

WP_20150509_006

4 nov 2015:

Ik ben Saadia Idaassi en ik heb deze website ontworpen, daarnaast ben ik degene die alle trainingen aan zal bieden. Op deze pagina zult u vanaf nu wekelijks een nieuwe bericht lezen over het opstarten van dit bedrijf. Hoe het is om als zzp'er te werken. Je kunt hier ook lezen welke trainingen er binnenkort georganiseerd worden en de evaluatie op een training.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Nieuws