Deze workshop laat je zien hoe bijzonder ieder kind is. En gaat in op verschillende beperkingen bij kinderen en hoe je hier op je opvoeding kunt laten aansluiten.

Als ouder van een kind met een beperking, is het soms wel lastig om jezelf daarin niet te verliezen. Het vraagt een aantal aanpassingen van ons als ouder, maar we moeten juist het bijzondere benadrukken en ook aan ons zelf denken. Immers een kind met een ouder dat geen balans meer heeft en het niet meer aan kan, daar hebben we niet veel aan. Kinderen hebben krachtige ouders nodig en dat vraagt ook een kind met een beperking van ons. Leer rust te nemen voor jezelf en te genieten van je kind, zonder dat je het zwaar gaat vinden.

Tijdens de eerste workshop moment, leer je wat een beperking met zich mee brengt en hoe bijzonder dit is. Je leert daarbij ook hoe belangrijk het is om voldoende rust te nemen voor jezelf. Na de eerste workshop kun je ervoor kiezen om verder te gaan in de stof en aangeven of wat je precies wil leren en daarop wordt jouw eigen leerplan gezamenlijk uitgeschreven en wordt je daarin verder getraind.