Veel ouders hebben vaak wel behoefte aan tips over om te gaan met een kind dat ineens niet wil eten. Vaak worden deze workshops aangeboden bij een hulpverleningsinstantie. Ik ben zelf hulpverlener en ik wil graag mijn kennis over dit onderwerp delen met ouders. Ik ben laagdrempeliger dan een hulpverleningsinstantie, omdat ik dit enkel doe om ouders te ondersteunen en te helpen bij dit probleem.

Het is belangrijk te weten dat ik ook open sta voor kleine groepen ouders, waar dit probleem ook daadwerkelijk speelt en hier met ouders dieper op in te gaan.

KKO – Training en Coaching heeft het voor mij als medewerker toch geholpen om ook iets in de hulpverleningswereld te doen, zonder daarbij te hoeven voldoen aan alle formulieren die daarbij gepaard gaan. Ik ben er echt alleen voor om te adviseren en samen te gaan kijken naar oplossingen, zonder dat ik hierover moet rapporteren.

Deze workshop biedt ouders met name om een moment om in gesprek te gaan over het spelende probleem bij hun thuis, maar biedt ook tips over hoe ouders met dit probleem kunnen omgaan.

Daarnaast is het na deelname voor ouders altijd mogelijk om advies te vragen via mail of iets dergelijks.